fredag 20. september 2013

Lenge siden sist igjen

Tror jeg kan si at dette ikke blir noen hvileside denne gangen. Nå er vi midt i flyttinga fra Kastanjeveien til Hasselåsen. Hasselåsen kjøpte vi i slutten av august. Vi skal flytte inn 1. oktober og det er bare 10 dager til. Vi gleder oss veldig.
I dag var Ruth her og malte den nye garasjedøra. Jeg har ryddet vintertøy ned i kasser. Jeg fant flere jakker som så bra ut som ikke har vært i bruk det siste året. Det er så deilig å rydde til bunns av og til, men hos oss må det en flytting til for å få gjort det, ser det ut til.
Vi har sendt flere lass til Heftingsdalen og like mange lass til Fjære menighet. Dessuten har vi gitt klær som skal til Rezekne. Vi gleder oss over at vi har så god tid denne gangen at vi klarer å få levert på rett plass.
I morgen kommer huset vårt ut på Finn. Det blir spennende. Det blir visning onsdag 2. oktober. Det er midt i høstferien. Får håpe noen er hjemme da.
Det første vi skal gjøre når vi overtar, er å male kjøkkenet. Malingen er innkjøpt. Ruth skal gjøre det. imens skal vi andre kjøre lass!

I dag overtok forresten Kenneth huset sitt i Øvrebø. Det er store ting! Egen bolig for første gang.

2 kommentarer:

Åse sa...

Lykke til med innspurten! - og med salget.

Åse sa...

Venter stadig på mer her...