torsdag 23. august 2012

Full fart i august

Vi har det herlig travelt på Sam Eyde for tiden. Tre fulle dager med utdeling av 6-7000 skolebøker. Det har vært Harrieth, Ingrid, Tor Guro, Randi og jeg. Og vi har tatt elever og lærere med storm. Med fast hånd har vi ledet gjennom utvalg av bøker, ordning av kø, og forklaring på hvorfor de ikke kan få alle bøker nå.
I tillegg har vi tatt imot elever fra alternativ opplæring, og elever og lærere som gjerne vil ha en titt og låne skjønnlitteratur og komme med ønsker til bokinnkjøp.
Vi har dessuten hatt innom en guttegjeng som satt ved databordet og koste seg i pausen.Noen har også oppdaget at det er godt å komme inn i stillheten og spise nista. Og noen har tatt fram kortstokken. Og enda har vi ikke satt ut i livet noe av det vi selv tenker på.

Jeg laget en utstilling i monteren før elevene kom. Nå har jeg allerede fått bestilling på den andre monteren!

I dag var Sissel innom. Det blir flott å samarbeide med henne. jeg har vært så heldig! Ikke mange forunt å få drømmejobben, velge sine medarbeidere selv(nesten i alle fall) og på toppen av det hele få nye lokaler som man selv har utformet!

Over til privaten: Vi har malt hytta innvendig i sommer og oljet terrassen. hjemme har vi laget ny oppkjørsel, vært på Ikea og handlet TV-benk og lampe som Ruth spanderte. Ikke verst! jeg kjøpte stor hylle til arbeidsrommet og hengestativ til soverommet samt ny gardinstang til soverommet som vi hadde i trillevogna gjennom hele IKEA var livredd for at den skulle komme borti andre kunder!

Vi har lagt gulv i gangen nede, og nå venter vi på garasjeport. ingen kan si at vi har lagt på latsiden!

Eirik har reist til Sagavoll. Det er stille om kveldene. Men til helga reiser vi opp på fest. Vi skal bo på Norsjø hotell. Kanskje blir vi med på Telemark-kanalen minutt for minutt.

1 kommentar:

Åse sa...

God tur til Sagavoll! Det er tomt og rart når de unge reiser, ja...Men sånn er jo livet:"Du er kysten som de engang seiler fra. Si meg, hvem er stor og hvem er liten da?" synger Louis Jacoby så helt riktig i Hverdag. http://www.youtube.com/watch?v=4XrmQFsmPJs